Sunday, May 27, 2012

A 16-year old girl wish that didn't came true... not at the moment

Tau tak lagu istimewa by indigo..lagu lama tapi bagi saya sangat mendalam dan bermakna. Saya punya berangan sampai saya teringin sangat satu hari seorang lelaki yang disayangi akan menyanyikan lagu ni didepan saya dengan gitarnya dan juga suara yang saya tak kisah kalau tak sedap..itu impian saya ketika umur saya 16 tahun...until now I'm still hoping that one day a man that I love the most would sing it to me...and now I'm almost 23..so it has been like 7 years of waiting and hoping..bunyi macam pathetic gila kan..

But the thing is..bila aku cerita pasal wish aku ni kat kawan-kawan rapat ku...yang peliknya itu bukan 'impian sweet' mereka tapi diorang dapat apa yang aku wishkan itu..seriously their boyfriends would sing it to them..and I was likE "EHHHH?"  bila my kawan-kawan rapat ni kena..terus diorang ingat kat aku..sebab aku cerita kat diorang yang itu one of my wish list...lihatlah penangan ku pada mereka hohoho

Tapi tak kisah la..ini impian masa aku sekolah..I was 16 okay..suddenly I just remembered a wish that didn't came true..yet..hahah..i just think positively that Allah would save my wish to the guy whose gonna be my husband..

To some people who hasn't listen to this song yet..cuba dengar..walaupun tengok videoclip cam klaka sikit because ni lagu era 90s tapi lirik dia tak macam lirik lagu sekarang yang macam tah pape...

http://www.youtube.com/watch?v=upynQCR-2W4


2 comments:

Amie. said...

haha lagu tu sangat sweet :)

adlin said...

kan2 hehe...suka sgt lirik dia