Wednesday, April 17, 2013

How We Spent Our Mid-Semester Break Part Two: Broga Hills

Kami ke genting pada hari selasa 9/4/13..pada hari rabu kami masing2 sambung buat projek masing2...dan pada khamis malam kira2 jam 2 pagi kami lima orang bergerak ke broga hills yang terletak di semenyih..masa tu pakai papago adib (kinda like gps) masuk jalan kampung yang agak horror dengan kabus tebal lagi la menakutkan kami kan...nasib pergi 5 orang kalau sorang2 nangis gak aku macam hari tu aku lalu jalan lekas sorang2 bau busuk gila aku sampai tak berani nak tgk side mirror kn...ok2 berbalik pada broga trip kami kan...setibanya kami disana sekitar jam 5 pagi..kami ikut rombongan dak2 kolej polytech katanya dan antara itu ada lah break2 sikit sebab agak curam juga laluannya..tapi sonok tengok bintang2 masa tu banyak sangat..lama tak tengok bintang..ok aku wat ayat drama...

so lets roll with the pics shall we...credits also to hafizzudin photography..


setibanya disana..solat subuh dulu..da lama xde pengalamn solat kt area yg limited airnya..bwk botol amek wudhu' srg2 kt semak..
watching the sunrise is just too good











breakfast ringan2 dulu

gaya choking; original idea by zudin




jumpa sweet chinese couple ni yang mula2 aku ingat dia orang singaporian..(I state the obvious..xmungkin org singapore pastu pakai baju  I love singapore kn..duhhh)


pose sorang2 before  balik : gaya afiz marsos


pose sorang2 : aku yang memberanikan diri panjat batu ni..padahal bawah tu bapak curam...ni mesti penangan space shot yg aku naik dua kali tu yang kebal ngn heights kot haha

pose adib yang paling style antara kami haha


tudia karen ngn pose meditate dia

xleh nak define gaya zudin ni haha..tapi thanx for the awesome pictures






our last pic before masing2 balik dengan muka keletihan..

3 comments:

muhammad zulhakim bin sharudin said...

p tak ajak..gitu la..haha

adlin said...

haha..masing2 balik kan..

hakimhardcore said...
This comment has been removed by the author.