Monday, October 1, 2012

Twins Addiction

Lately I've been following blogs and vlog hosted by twins which I find very2 interesting..dunno la somehow they seem so cute hehe...rasa macam nak anak kembar pon ye gak..dapat sepasang kembar laki pompan..pastu tak nak branak da haha :p...twins are not like any siblings..they were in the same womb at the same time so of course naluri drg sedikit sebanyak sama..macam kalau sorang ni tak suka,,pastinya yang lagi sorang tu tak suka gak..one of my dorm mates back in smk bandar putra were twins but separated..maksudnya satu kembar kt dorm aku and lagi satu kt dorm sebelah..tapi tak jauh pon la..dorm jenis bersambung lak kan so kalau jerit2 tu memang dengar lah...baca2 gak post2 drg ni...cerita takdelah best mana..(macam cerita aku best sgt lah kan) but because the fact that they're twins so cepat je naik..yes I do agree they look cute with the siblings moment tu..kalau x, xdelah aku tertarik nak buka blog diorang kan..

so here's a list of my favourites..actually byk lagi masa tengah blog walking but I totally forgot to save/add to followers list..

http://naughtytwin.blogspot.com/
 yang ni memang sgt suka cita pasal life dia n his twin..

http://cleopheera.blogspot.com/search/label/You%20Mean%20Everything

ni baru gak jumpa..ni kemba laki perempuan...baca2 last2 dia ni satu matrik..dah plak tu skali PDT..cmne la aku leh xcam..budak hayat kot..thats why hehe..kalau fizik  PDT confirm kenal

then jumpa lagi vlogger kembars from london uolls..they're 19 and they do crazy and hilarious stuffs..its a good thing that they're cute so org xdela nyampah tgk haha

http://www.youtube.com/user/JacksGap








4 comments:

muhammad zulhakim bin sharudin said...

hehe...kembaq?ok...
boleh gak la layan gelak n senyum baca blog ank nih time2 bosan.
teruskan penulisan k!!

adlin said...

haha..aku tulis pe pe ak rasa best..aku rasa ade kembar best hehe

zEri sAfEerA said...

alamak, silent reader ke ape ni? tharu.
rsnye mcm baru je follow kan.
btw, sy bdk fizik jgk. sy cam muke awk. tp sy mmg x femes. no wonder la awk x knal sy nih. hehe :D
tp x kesah pon :)

adlin said...

hehe baru gak la follow...tapi sebenarnya xigt dah jumpa blog awak kat mana..tp nmpk menarik so sy follow hehe..eh bdk fizik gak ke?tapi sy pon xfemes gak..dulu masa pdt kls apa ea?