Wednesday, October 1, 2008

what happened at malam raya...

huhu setelah sekian lame bru aku merajinkn diri nk update blog.tula nme je ada blog tp maleh update haiz..k firstly ktorg sefamily gerak g astana raja,rembau juz sehari b4 raya..igtkn nk g awal skit tp ada byk hal nk setel kat kuantan dlo.p2 mse bke pose this is da 1st time aku dpt mkn j.co donuts..ada cousin2 aku leh gelak cz xtau kebenda tu ceh tau la org kl huhu but seriously sgt sedap n lembut kalah big apple nyer...enough bout donuts haha so ni la benda2 yg berlaku at malam raya
sblm grk blik kampung,amek gmbr kat tanah gersang umahku huhu

xtau la npe nk berposing kat pelita tu

me n 'kak cha' my lil cousin

so mse mlm2 ni since umah kat kg tu dh renovate skit the boys pe lg ble dh stat kmpl2 drg wat team futsal lak kat ruang tu,so maafla ye if tgk ada gmbr2 'seksi' drg tu yg xdisengajakan k


mikail dak nakal hoho
cover utk highschool musical astana raja wohoo
again..
my turn =D..aman cm wat iklan rexona no sweat hahaha

this was the last pic b4 aku melelapkan mataku huhu..waiting 4 2mrrw where this will be my 1st time raya without my dad =(..k nite2

1 comment:

Pudina Lee said...

Woit ayin...

senyap jer..
lame tak update..
lalalalalalala

kakak mu yg comey..
(^-^)